måndag 29 november 2010

Där fick du din jävel!!!!

Pedofil slapp inte fängelse


Den 42-årige höganäsbon fick fyra års fängelse i tingsrätten för sexbrott mot sin styvdotter. Nu har hovrätten fastställt straffet.


Höganäs. 42-åringens fängelsestraff blev lika långt som den tid övergreppen pågick.
I förhör och under rättegångarna i tingsrätt och hovrätt erkände 42-åringen att han haft samlag med flickan, men att det inte skett förrän hon fyllt 15 år.
Han hävdar att de föll för varandra och att det var frågan om frivilligt sex.
Flickan berättade att de sexuella övergreppen mot henne inleddes redan när hon var tolv år och hon minns att det började med att styvpappan kom in i badrummet när hon duschade.
Efter det blev det sig inte likt och övergreppen pågick i fyra år innan det kom till polisens kännedom.
Det var två kvinnor som anmälde 42-åringen, hans egen mamma och flickans mamma. Och senare visade det sig att fler personer reagerat på 42-åringens intresse för flickan, de tyckte att han var för närgången.
Tingsrätten i Helsingborg dömde honom till fyra års fängelse och bestämde att han skulle betala 175 000 kronor i skadestånd. Hovrätten fastställer straffet, men ökar skadeståndet till 180 000.
Utöver våldtäkterna och övergreppen mot flickan dömdes 42-åringen även för barnpornografibrott. Polisen hittade nämligen sju barnporrfilmer i hans dator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar